το φρι τουρ του Φλεβάρη


Νόμιζα ότι ο Φλεβάρης είχε ακόμα μια Παρασκευή...αλλά την πάτησα! Έτσι λοιπόν, το δεύτερο φρι τουρ στην Πόλη θα διεξαχθεί ΑΥΡΙΟ, στις 22 του μηνός! Αυτήν τη φορά, διασχίζουμε το Βόσπορο και...περνάμε στο Καντίκιοϊ της Ασιατικής Πλευράς! Σας περιμένω στην αποβάθρα του Καράκιοϊ, αυτήν που βρισκεται στην πλευρά του Βοσπόρου - όχι του Κερατίου, στις 4 το απόγευμα.


Για να μη σας περιμένω αδίκως όμως, παρακαλώ ενημερώστε με αν έρθετε, εγκαίρως και υπευθύνως. Το ζητάω, γιατί την έπαθα μια φορά στα νιάτα μου, που ξεροστάλιασα για ώρες έξω απο το Ράδιο Δράμα να προϋπαντήσω τον Dr Alban. Δεν εμφανίστηκε ποτέ ο μπαγάσας!! Έχω ένα τραύμα νααααααααα από τότε, αλήθεια.



Update:
Τελικά στο τουρ, εμφανίστηκαν μόνο δύο τυχεροί (?) φίλοι του μπλογκ. Η Κατερίνα & ο Πέτρος και τους ευχαριστώ πολύ για την παρέα! Την επόμενη φορά, τι θα λέγατε να μας έρθετε κι εσείς; Για περισσότερες φωτογραφίες από το τουρ, επισκεφτείτε τη σελίδα του μπλογκ στο Facebook. 


3 comments:

Anonymous said...

Γειά σου Αγγελή,
πολύ θάθελα νάμαι αύριο στη βόλτα μαζί σου, και θάναι στο Καντίκιοι! αγαπημένος μου προορισμός.Ανυπομονώ για μια τέτοια βόλτα, σε όποια συνοικία της Πόλης, πιστεύω να γίνει σύντομα.
Να περάσετε καλά αύριο.
Πόπη- Λάρισα

Irene said...

καλως σε βρηκα!
η ιστανμπουλ ειναι ονειρο για εμενα, ελπιζω να μπορεσω συντομα να ερθω!

υγ. εχω σπιτι, δουλεια, συζυγο, παιδι κλπ. ολα στο μιλανο, μονο για ταξιδι εννοω! :)

Angelis said...

Πόπη, με το καλό!
Επισης grEAT, το ίδιο ισχύει και για σένα:)))

Related Posts with Thumbnails