τα ίδια καρναβαλάκι μου, τα ίδια καρναβαλί μου


Λαλαλαλα, χουχουχουχου, σουσουσου! Έτοιμοι για το φετινό καρναβάλι; Βασικά, με το ένα και το άλλο απρόοπτο να με βομβαρδίζουν όλον αυτόν τον καιρό, αξιώθηκα να γράψω κάτι σχετικό μόλις την τελευταία στιγμή, αφού ήδη ο βασιλιάς Καρνάβαλος έχει κιόλας αρχίσει να τσουρουφλίζεται στην πυρά. Για να ενημερώσω όλους εσάς που ετοιμάζετε βαλίτσες για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στην Πόλη, έχουμε και λέμε: Η κεντρική εκδήλωση του αναβιωμένου Καρναβαλιού των Ταταούλων θα λάβει χώρα τη Δευτέρα στο Κούρτουλους (Ταταύλα).


Κλέβω από τη σελίδα της διοργάνωσης στο Facebook το παρακάτω:

Με μεγάλη χαρά σας καλούμε να αποχαιρετήσουμε μαζί την Απόκρεω στην 3η αναβίωση του παραδοσιακού πολίτικου καρναβαλιού στην ιστορική συνοικία των Ταταούλων. 

Η παρέλαση των μασκαράδων θα ξεκινήσει στις 19:30 από το Feriköy Emekliler Evi (Baruthane Cad. No: 96) και θα καταλήξει στο εστιατόριο Tatavla (Kurtuluş caddesi Kocabaş sokak 4/a) όπου θα επακολουθήσει γλέντι με σαρακοστιανούς μεζέδες, λατέρνα, γαϊτανάκι καθώς και πλούσιο μουσικό πρόγραμμα με τους: Perapolis, Tatavla Keyfi, Laterna και την χορευτική ομάδα των μαθητών της ΜΓΣ.

Ημέρα και ώρα: 27 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:30
Εκκίνηση: Şişli Belediyesi Emekliler Evi Baruthane Caddesi Feriköy
Διαδρομή παρέλασης: Baruthane Caddesi, Bozkurt Caddesi, Açıkyol Sokağı, Kurtuluş Caddesi ve Son Durak
Χώρος: Εστιατόριο Tatavla, Kurtuluş caddesi Kocabaş sokak 4/a

Το μασκάρεμα είναι υποχρεωτικό...!!!!

Για κρατήσεις - πληροφορίες: 0212 250 62 48
Email: baklahorani@gmail.com
Για όσους από εσάς επιστρέφετε τη Δευτέρα και δεν προλαβαίνετε να μοστράρετε τη στολή της σέξυ νοσοκόμας στα Ταταύλα, μπορείτε να σκανδαλίσετε τα πλήθη της Ιστικλάλ το απόγευμα της Κυριακής. Ραντεβού στις 20:00 στο Λύκειο του Γαλατασαράι και παρέλαση μέχρι το Τεπέμπασι.


Τα τακούνια επιτρέπονται (ειδικά στους άντρες) μιας και μιλάμε για πολύ κοντινή απόσταση. Στις 21:00, ακολουθεί τζερτζελές με φαγητό και μουσικές στο Romeo ve Juliet.

Το πάλκο θα καταλάβουν διαδοχικά οι Sema Moritz, Luxus, Cümbüş Cemaat, Tatavla Keyfi και οι Djs Erdal Akkaş & Lale Plak.

Ημέρα και ώρα: 26 Φεβρουαρίου 2012 στις 20:00
Εκκίνηση: Λύκειο Γαλατασαράι, επί της οδού Ιστικλάλ
Διαδρομή παρέλασης: από Γαλατασαράι έως Τεπέμπασι
Χώρος: Romeo ve Juliet, Refik Saydan cad. No: 15A / 17 A, στην ουσία πρόκειται για την Ταρλάμπασι Μπουλβαρί, δίπλα στο ξενοδοχείο Pera Palace.

Για κρατήσεις - πληροφορίες: 0535 490 91 84
Email: baklahoraniinpera@gmail.com
Εύχομαι σε όλους χαρούμενα ξεσαλώματα και όπως κάθε χρονιά, βρίσκω και φέτος την ευκαιρία να ανεβάσω ένα ακόμα πρόστυχο τραγούδι του Τριωδίου χωρίς να μου βάλει ο Blogger κόκκινο Χ για ακατάλληλο περιεχόμενο. Λυσσάξτε!

No comments:

Related Posts with Thumbnails