τώρα και στο The Insider

Είναι ωραία να έχεις το μπαχτσεδάκι σου. Βγάζεις έναν πάγκο και πουλάς τα αγγουράκια σου, τις ντοματούλες σου, λίγα βερίκοκα το καλοκαίρι και ίσως ξινόμηλα τον χειμώνα. Πότε οι συγχωριανοί σου και πότε περαστικοί από τα διπλανά χωριά, σου κάνουνε σεφτέ. Θες βρε παιδί μου όμως, να στείλεις τα καλούδια σου και πιο μακριά. Κι ας είναι λίγο στραβοχυμένα τα αγγούρια σου, μικρούλες οι ντομάτες και τα βερικοκάκια σου και παραπάνω απ' όσο πρέπει ξινά τα μήλα σου. Είναι τα δικά σου, τα μεγάλωσες με φροντίδα, μόχθο και αγάπη. Δεν τους έριξες λιπάσματα, είναι υγιεινά και μυρωδάτα, καλό θα κάνουν σ' αυτούς που θα τα γευτούν. Γιατί να μην τα χαίρονται και στη διπλανή κωμόπολη φερειπείν; Αχ τι καλά να τα έδινες σ' ένα μεγάλο μανάβικο εκεί!


Κάπως έτσι είναι και με τις αναρτήσεις σ' ένα μπλογκ. Παιδεύεσαι να ανακαλύψεις νέα πράγματα, να τα δοκιμάσεις πρώτα εσύ, να πάρεις μολύβι και χαρτί (βλ. πληκτρολόγιο) και να τα κάνεις λέξεις. Να τις ανεβάσεις με χαρά στην αρχική σελίδα και μετά να περιμένεις χαρωπούς αναγνώστες να τα ξεκοκαλίσουν. Τι καλά όμως να τα δημοσιεύες και κάπου αλλού. Κάπου, όπου κι άλλα ζευγάρια μάτια θα τα διαβάσουν και ίσως να τους αρέσουν κιόλας. Με μεγάλη μου χαρά σας ανακοινώνω λοιπόν, ότι άρχισα μια συνεργασία με ένα μεγάλο μανάβικο ενημερωτικό portal, όπου θα ανεβαίνουν οι αναρτήσεις του Angelis and the Istanbul. Είναι ο The Insider, που με την παρούσα του μορφή έχει βγει στην ηλεκτρονική πιάτσα τον τελευταίο χρόνο. 

 
Λέω "παρούσα μορφή", γιατί όπως θα διαβάσετε και στην σελίδα που δίνει το στίγμα του siteο "THE INSIDER" αποτελείται από μία ομάδα έμπειρων δημοσιογράφων που προέρχονται από μακρόχρονη προϋπηρεσία στο BBC και την «θρυλική» Ελληνική υπηρεσία του BBC. Του παγκόσμιου δημοσιογραφικού οργανισμού δηλαδή, που ταυτίσθηκε με όλες τις μεγάλες ιστορικές στιγμές των τελευταίων 60 χρόνων στην Ελλάδα και τον κόσμο και το όνομα του είναι συνώνυμο με το κύρος και την εγκυρότητα των ειδήσεων. Μ' εκείνο που φτιάχνομαι ιδιαιτέρως δε, είναι το παρακάτω: Με το THE INSIDER συνεργάζονται κορυφαίοι πολιτικοί και οικονομικοί αναλυτές από την Ελλάδα και τον κόσμο, ενώ εξασφαλίσαμε επίσης, την στήριξη σπουδαίων bloggers που έχουν αφήσει το στίγμα τους στη ελληνική μπλογκόσφαιρα.


Γουάου! Δεν θέλω και πολύ για να πάρουν τα μυαλά μου αέρα - το λέω συνέχεια αυτό, γιατί είναι αλήθεια! Ξεχάστε όμως τα μικροαστικά μου απωθημένα και επισκεφτείτε τον Insider. Θα διαβάσετε τα τελευταία νέα, διεθνή και ντόπια, ρουφήξτε και τις ιστορίες της σέξυ Τσαούσας και των άλλων συν-μπλόγκερς. Είπαμε, κάνουν καλό τα ζαρζαβατικά!


ΥΓ: Η φωτό με τα λαχανικά "κατασχέθηκε" από το History of Greek Food της αγαπητής πλέον φίλης Μαριάννας, με την οποία γνωριστήκαμε ιντερνετικά πριν ένα χρόνο, αλλά η γλύκα, η γενναιοδωρία  και τα πεντανόστιμα φαγητά που με τράταρε, με κάνουν να την αισθάνομαι δικό μου άνθρωπο!

7 comments:

Lila said...

well done!!!

Angelis said...

thnx dear!

Λιλάκι (ελπίζω να είσαι η γνωστή), τις επόμενες ημέρες περίμενε και το δικό σου ποστ!

Georgios D. said...

Αγγελή, θέλω συνεχή ενημέρωση, σχόλια και αναλύσεις από Mundobasket! Τζάμπα σε στείλαμε στη γείτονα...
G TSIRAS

Lila said...

γνωστή και μη εξαιρουμένη! περιμένω γενικά όλα τα posts! είναι και οι δικοί μου τώρα εκεί για το γάμο!!! φιλιά πολλά!

Ερμής said...

Συγχαρητήρια!Το αξίζετε βέβαια.

Γιαννης Χρ. said...

Τα συγχαρητήρια και από μένα Αγγελή μου...εάν και στην μπάρα του Google chrome θα παραμείνουν οι σταθερές αξίες :) (ξέρεις εσύ :))

Mariana Kavroulaki said...

Μπράβο Αγγελή μου, και σε ανώτερα!!!
Μόλις είδα το post... τον τελευταίο καιρό απέχω από το blogging λογω φόρτου εργασίας. Χαίρομαι που τα ζαρζαβατικά μου έπιασαν τόπο. :)

Related Posts with Thumbnails