πες το κι έγινε!


Όλους εσάς τους αναγνώστες του μπλογκ, όπως ξέρετε πλέον καλά, σας έχω κορώνα στο κεφάλι μου και σας ακούω ευλαβικά (όχι πάντα βέβαια, μην το παρακάνουμε κιόλας). Ακούστε τι έγινε λοιπόν: η Λία άφησε ένα κόμεντ στο προηγούμενο ποστ (αυτό για τα χειλάκια του Κωνσταντίνου) συμπεριλαμβάνοντας την εξής πρόταση:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Και κάτι άλλο που ήθελα να σου πω: αν κάθε σχόλιο αναγνώστη του ιστολογίου σου,"υψώνει" κι έναν μιναρέ στον ουρανό της Πόλης...λυπάμαι τους, δυτικού λάιφ-στάιλ, Τούρκους φίλους που τυχόν έχεις, θα αρρωσταίνουν κάθε φορά! Δεν μετράς καλύτερα "καράβια στο Βόσπορο"που είναι και πιο ρομαντικό, ή έστω... "κεμπάπια στο μανγκάλι" ;"

 [IMGP8319.JPG]
 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ας το αλλάξουμε λοιπόν! Από δω και πέρα, μέχρι να προταθεί κάτι επίσης εύστοχο, κάθε  νέο σχόλιο θα προσθέτει ένα "κεμπάπ στο μαγκάλι". Δεν χρωστάμε πουθενά, ούτε μας δεσμεύει κανένα συμβόλαιο με κανέναν κερατά. Ότι θέλουμε κάνουμε, κι εννοώ την αφεντιά μου και όλους εσάς εκεί έξω, τα μικρά μου τζαναβάρια - Monsters δε λέει η Gaga τους δικούς της φαν; τέρατα στα Τουρκικά θα σας λέω εγώ! Μπορεί της Τζοβάνας Φραγκούλη να μην της βγήκε τελικά η "ιντερνετική" αναβίωση του Πες στο και θα γίνει,


αλλά αφού περνάει απ' το χέρι μου να πραγματοποιήσω την ευχή ενός αναγνώστη, γιατί να αρνηθώ; Αν ήξερε η Λία ότι θα άνοιγαν οι ουρανοί, θα ζητούσε κάτι πιο χρήσιμο μάλλον.

3 comments:

Anonymous said...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΟΡΕΚΤΙΚΟ!!!. . . ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΕΙΝΑ ...ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ "ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΓΛΟΥ"

Anonymous said...

Aγγελή,δεν έχω λόγια,είσαι πολύ φιλόξενος μπλόγγερ!(πράγματι, αν ήξερα ότι θ'ανοίγαν οι ουρανοί,θα ζητούσα κάτι άλλο!)
Λία

Angelis said...

Ανώνυμε,

Ο Άγιος Βαλεντίνογλου θα γίνει μάλλον ο άγιος με το μεγαλύτερο πλήθος πιστών πριν ακόμα ανακυρηχτεί επισήμως!

Λία,

Ευκαιρίες να θες!

Related Posts with Thumbnails