από τα γιαλιά στο γυαλί


Οι πιστοί αναγνώστες του μπλογκ ξέρουν τί εννοούμε λέγοντας "γιαλί" στην Πόλη. Οι υπόλοιποι διαβάστε εδώ, για να μπείτε στο κλίμα.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjoak1dT3J2SLrp_n-g1U7nyxuH5xMdr0269Anozwnr99W_rKZmigUN-7U_MYLK6L7L_-MZDt4zEsi13fSp8DcU0V_YuDcYjUU8UKh1jUsfOb-0iUtExQLbELyI2LpZzNqHmDCNBng8TkuR/s1600/IMGP8917.JPG 

Με το "γυαλί" από την άλλη, εννοώ την προ-γιαγιά του ίντερνετ: την τηλεόραση! 

 http://biblicone.com/wp-content/uploads/grandmadeitz-tv.jpg

Αν συνδυάσετε δε και το γεγονός ότι βρίσκομαι στην Ελλαδίτσα, σήμερα, Δευτέρα 27 Ιουνίου στις 17:00 (αν όλα πάνε καλά), θα περάσω μια βόλτα από το στούντιο της εκπομπής Escape της ΕΤ1, για ένα μικρό κουσκουσάκι. Ραντεβού στον αέρα!

Όπως έχω γράψει και σε παλαιότερη ανάρτηση, μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκπομπή μέσω ίντερνετ, αν επισκεφτείτε τη σελίδα της εκπομπής http://www.esctv.gr/ και κλικάρετε πάνω δεξιά στο εικονίδιο live TV ή δοκιμάστε εδώ http://www.ert.gr/netlive/multi-player/livegr.html. Αν κάποιος μπορεί να "γράψει" και το επίμαχο σημείο της εκπομπής, καλό θα ήταν:) Για αυτούς που εργάζονται ή βρίσκονται μακριά από τηλεόραση, η εκπομπή μεταδίδεται σε απανάληψη κάθε βράδυ μετά τις 12 τα μεσάνυχτα.

2 comments:

Περσέας said...

θα σε δούμε στο γυαλί?ωραία.Δε νομίζω να δω την εκπομπή εκείνη την ώρα οπότε θα σε δω online

mari beika said...

Καλώς μας ήλθες αλλά εγώ λιγουρεύομαι την Πόλη εδώ και καιρό.
Δεν θα αργήσει εκείνη ή ώρα που θα κάνω αυτό τον περίπατο στο Βόσπορο!!

Related Posts with Thumbnails