ντάρι ντάρι φίλοι μου!


Θα Την αφήσω για μερικές βδομάδες στην ησυχία Της. Αν μου έρθει στο μυαλό - μάλλον δύσκολο να μου φύγει και καθόλου - θα Την αγαπήσω ακόμα περισσότερο με την καρδιά μου. Της αφιερώνω ένα καψουροτράγουδο, ο έρωτας σηκώνει άλλωστε τσαλίμια.


Γλυκό τσίμπημα οι θύμησες από το μακρινό καλοκαίρι του '96 και τις πρώτες διακοπές χωρίς γονείς - οριστικό κόψιμο του ομφάλιου. Συν-πειρατίνα η Εύα από τα Κουδούνια, να ανακαλύπτουμε τους Παραδείσους του Αιγαίου. Μικροί Κολόμβοι, όταν ακόμα η Σαντορίνη φάνταζε στα επαρχιώτικα μυαλουδάκια μας, τουλάχιστον ως διαστημικό ταξίδι στη Σελήνη (τί να κάνουν άραγε τα παιδιά από την Καβάλα; Αααα, ρε Στέφανε!). Κι ακόμα πιο πίσω στο '87, το ραδιόφωνο στο ξεσκούφωτο ντεσεβώ στη διαπασών κι εγώ με αδερφό, ξαδέρφια και θεία Βούλα στην παλιά Εθνική, Ασπροβάλτα - Παραλία Οφρυνίου. Να στριγκλίζουμε σαν να μην υπάρχει αύριο το χιτ της θερινής σεζόν, ο Λέων της Αμφίπολης απέναντι, να μας κοιτά ατάραχος.


Ραντεβού το Σεπτέμβρη αγαπημένη/οι

2 comments:

Γιάννης Χρ. said...

Καλές διακοπές Αγγελή....και πάνω που έρχομαι να νιώσω τον καύσωνα της πόλης....Δεν πειράζει όμως..θα συνεχίσω εγώ το έργο σου...δεν θα αφήσω κεμπάπ σε ησυχία και θα κρατάω το πόστο σου στο Inci επάξια :)

Marko Di Marko said...

Ο Σεπτέμβρης είναι κοντά. Σε περιμένουμε για να μας ανοίξεις ξανά την όρεξη ;) Καλές διακοπές.

Related Posts with Thumbnails