Πάμε σαν άλλοτε


Αν έχεις όρεξη για κάθε είδους εκδηλώσεις, στην Πόλη θα ήσουν ευτυχισμένος. Για να ακριβολογήσω, ίσως και λίγο χαμένος, μιας και γίνονται καθημερινά χίλια δύο νταβαντούρια, τι εκθέσεις ζωγραφικής, τι θεατρικές παραστάσεις, τι κονσέρτα και πάει λέγοντας, το να τα προλάβεις όλα όμως, είναι μάλλον αδύνατον. Μόλις ενημερώθηκα για δύο συναυλίες με παλιό ρεπερτόριο που θα λάβουν χώρα την επόμενη εβδομάδα, με την Ήβη Ντερμαντζή στο τραγούδι, τον Ανδρέα Τσεκούρα (Οπισθοδρομική Κομπανία) στο πιάνο, τον Κυριάκο Γκουβέντα στο βιολί και τον Muammer Ketencoğlu στο ακορντεόν. Η πρώτη λαμβάνει χώρα την Τρίτη 6/12 στις 21:00, στον συναυλιακό χώρο Gitar Cafe (τιμή εισιτηρίου 25TL) του Καντίκιοϊ/Χαλκηδόνα της Ασιατικής πλευράς, με τίτλο "Τραγούδια της Μικράς Ασίας, από τη Σμύρνη στη Θεσσαλονίκη".


Η δεύτερη στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ζαππείου Σχολής την Τετάρτη 7/12 στις 18:00, με τίτλο "Πάμε σαν άλλοτε", προς τιμήν της συμπλήρωσης της εικοσαετούς Πατριαρχικής ποιμαντορίας της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ Βαρθολομαίου. Στην εκδήλωση θα παραστεί και ο ίδιος ο Πατριάρχης και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

 η φωτό ανήκει στον χρήστη του flickr nevil5

Θα προσπαθήσω να παρευρεθώ και στις δύο συναυλίες, για να απολαύσω τους εκλεκτούς μουσικούς και φυσικά να χειροκροτήσω την καλή μου φίλη Ήβη! Όσοι από εσάς ζείτε στην Πόλη, ευκαιρία είναι να τα πούμε λιγάκι, ενώ για εσάς που τυχαίνει να ταξιδέψετε στα μέρη μας, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε πως και 'δω πετάμε τη σκούφια μας για φιέστες. Καλή μας διασκέδαση!

3 comments:

Anonymous said...

εννοείται και περιμένουμε εναγωνίως φωτορεπορτάζ και πολίτικη αύρα εσπερινή...
Ε.

Beauty Follower said...

Περιμενουμε να μαθουμε πως τα περασες και αν προλαβες και τα δυο event!

Angelis said...

Τα πέρασα πολύ όμορφα, το ρεπερτόριο μας ταξίδεψε πίσω στον χρόνο:)

Φωτογραφίες δεν έβγαλα, τραγουδούσα συνέχεια!

Related Posts with Thumbnails