Ιδού η Istanbul, ιδού και το..πήδημα

Τί θα λέγατε να συμμετάσχετε κι εσείς ενεργά στο στήσιμο αυτού του blog;



Με μεγάλη χαρά θα ανεβάσω post, με τα δικά σας σχόλια για οτιδήποτε σας εντυπωσίασε κατά την επίσκεψή σας στην Πόλη!

Γίνετε ένας πολύτιμος ανταποκριτής του Αngelis and the Istanbul και γράψτε με το δικό σας στύλ 2 λογάκια, ή και παραπάνω, προσθέτοντας φώτος, links κτλ. Έχει προστεθεί μια νέα κατηγορία με την ονομασία "Πες τη γνώμη σου", όπου θα συγκεντρώνονται τα δικά σας posts. Δεν υπάρχει περιορισμός στη θεματολογία. Απλώς, μια γενική γραμμή είναι το εύλογο μέγεθος του κειμένου, το οποίο καλό θα ήταν να συνοδεύεται από αντίστοιχες φώτος. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση απευθυνθείτε στο anannos@gmail.com.

Εκτεθείτε κι εσείς!!

4 comments:

Anonymous said...

Το ξέρω ότι αργήσαμε να σου γράψουμε, αλλά ποτέ δεν είναι αργά!!! Περάσαμε υπέροχα στην Πόλη και γνωρίσαμε διάφορα μυστικά αυτού του μαγευτικού και μοναδικού τόπου έχοντας βέβαια και τη δική σου καθοδήγηση.
Ήδη μας λείπουν τα Προφιτερόλ του INCI, οι μυρωδιές στην Αγορά των Μπαχαρικών, τα χρώματα και τα παζάρια στη Μεγάλη Αγορά,η μεγαλοπρέπεια από τα διάφορα αξιοθέατα, η περιποίηση των "χαμαμτζήδων", η ευγένεια των Τούρκων στην Πλατεία Ταξίμ και ένα σωρό άλλα πράγματα που δε χωράνε να τα γράψουμε...
Πρόκειται για ανεπανάληπτη εμπειρία και μου φαίνεται ότι θα ξανάρθουμε σύντομα.
Ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα και ελπίζουμε να ξανασυναντηθούν τα χνάρια μας στο ευλογημένο και προνομιούχο αυτό μέρος της Γης!

ΦΡΟΣΩ & ΝΩΝΤΑΣ

Angelis said...

Noda mou, ti euxaristi ekpliksi einai auti?

Loipon, tha anevasw tis anamniseis sas, se ena ksexwristo post, opote epeidi tha xreiastw kai fotos, steile mou please, kamia 5-6 apo autes pou traviksate stin Poli.

Ante, gia na zilepsoune kai merikoi merikoi!!

Στέλιος said...

Εγώ πάντως, από την ομάδα του www.eistinpolin.wordpress.com, διάβασα όλο το μπλογκ σου ώστε να ... αλληλοσυμπληρωθούμε!

Angelis said...

Χαρά στο κουράγιο σου Στέλιο μου!

Related Posts with Thumbnails