Με κάνετε και κοκκινίζω..

Σίγουρα θα γνωρίζετε το blog Εις την Πόλην (αν όχι πολύ κακώς, ξεκινήστε τώρα την ανάγνωση!).


Η γλυκειά συμμορία του Ταξιδιώτη και της παρέας του, ξεσκονίζει κάθε γειτονιά της Πόλης σε κάθε τους επίσκεψη, ανακαλύπτοντας μυστικά που πολλές φορές δεν τα γνωρίζουν ούτε οι μόνιμοι κάτοικοι Της! Πέρα από το ότι είναι σωστά λαγωνικά, είναι και πολυγραφότατοι, με θέματα από όλο το φάσμα της σύγχρονης ζωής της Πόλης, πάντοτε βέβαια με τις απαραίτητες βουτιές στην ιστορία Της.



Ήταν μεγάλη η χαρά μου, το ότι με πρόσθεσαν στα blogs που προτείνουν για την Πόλη, ξοδεύοντας μάλιστα μπόλικο ηλεκτρονικό μελάνι για την αφεντιά μου, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια.


Αυτή η αναγνώριση με γεμίζει ενέργεια να συνεχίσω με μεράκι το ταξίδι μου. Το Εις την Πόλην ανεβάζει τον πήχη, για όλους εμάς που γράφουμε γι' Αυτήν, πολύ ψηλά. Κι επειδή είναι τόσα πολλά, που είτε δεν τα βλέπουμε, είτε δεν προλαβαίνουμε να τα γράψουμε, μακάρι να μαζευόμασταν κι άλλοι 1.000 μαγεμένοι από αυτήν την Κίρκη, μήπως και τότε καταφέρναμε όλοι μαζί να σας προσφέρουμε...ένα μικρό κομμάτι της ομορφιάς Της.

4 comments:

Imamis said...

Το διαβάζω και εγώ το εις την Πόλη !
Πράγματι τα παιδιά κάνουν πολύ καλή δουλειά ! Παρ όλα αυτά και χωρίς παρεξήγηση προτιμώ το δικό σου Μπλόγκ γιατί είναι πιο λιτό και απλό !Και όπως λέμε και εμείς που φτιάχνουμε καμιά ιστοσελίδα : Όσο πιο απλά τόσο το καλύτερο ! Είσαι σε καλό δρόμο Αγγελή ! Συνέχισε και εδώ είμαστε και εμείς .

Angelis said...

Καλέ μου Ιμάμη,

Δε θέλω να ακουστώ πολιτικάντης (αα, προκηρύχτηκαν εκλογές μαθαίνω στην Ελλάδα!), αλλά το Εις την Πόλην είναι ο πρώτος διδάξας στο χώρο & του αξίζουν τα εύσημα μας.

Τους διαβάζω (όσο προλαβαίνω βέβαια, μιας και είναι σωστά πολυβόλα!) και γενικώς τους βγάζω το καπέλο, γιατί κάνουν αγώνα για αντικειμενική παρουσίαση της Πόλης, χωρίς να πέφτουν στην παγίδα μιας άγονης νοσταλγίας στα παλιά μεγαλεία Της.

Όλοι μαζί άλλωστε, είναι καλύτερα:))

Στέλιος said...

Σταματήστε τις κολακείες :)

juniperoos said...

Συμφωνώ και γω με τον Imamis, δίνεις μια άμεση, ζωντανή και καθημερινή εικόνα της Πόλης, κάτι που πολλοί από μας ψαχνουμε...

Related Posts with Thumbnails