Με τη Βαλέρια στην Πόλη

Αν θέλετε να ταξιδέψετε το επόμενο διάστημα με τρένο προς την Πόλη, τσεκάρετε αν τα δρομολόγια του τρένου Φιλία/Dostluk γίνονται κανονικά, μιας και λόγω των πλημμυρών στις αρχές του μήνα, υπάρχει πρόβλημα με τις γραμμές σε ένα μέρος της διαδρομής.



Εγώ τη πάτησα:
Τις τελευταίες ημέρες, μετά από κάποιες δουλειές που είχα στη Βόρεια Ελλάδα θέλησα να πάρω το τρένο της επιστροφής από τη Δράμα για την Πόλη. Έμαθα για την ακύρωση των δρομολογίων στο γκισέ του ΟΣΕ (κάνει και ρίμα, ε;) και έμεινα σύξυλος. Έπρεπε να βρω μια εναλλακτική επιλογή άμεσα. Τι μπορείς να κάνεις όμως Σάββατο μεσημερο/απόγευμα, όταν όλα κλείνουν και μετά..καλή Δευτέρα;



Την εταιρεία Metro Turizm την ξέρουν όλοι όσοι ήρθαν με λεωφορείο στην Πόλη, οπότε καθώς έψαχνα για κάποιο γραφείο/εκπρόσωπό της στην Ελλάδα, ανακάλυψα το γραφείο Valeria Tours στην Καβάλα. O άνθρωπος πίσω από αυτό το ευφάνταστο όνομα, ο εξυπηρετικότατος Παναγιώτης, με ενημέρωσε για τις ώρες των δρομολογίων (2 αναχωρήσεις την ημέρα) και μάλιστα, για να με απαλλάξει από τον κόπο να τρέχω στο γραφείο για να εκδόσω το εισιτήριο, μου έδωσε την επιλογή να πληρώσω με e-banking. Θετική εντύπωση μου έκανε επίσης ότι η επικοινωνία με το γραφείο μπορεί να γίνει όχι μόνο μέσω τηλεφώνου και φαξ, αλλά και μέσω MSN ή Yahoo messenger, αλλά και Skype!



Το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι ήρθε ο ίδιος ο Παναγιώτης (Σάββατο βράδυ στις 22:30) να μου δώσει το εισιτήριο στις "Καμάρες", όπου περίμενα το λεωφορείο. Ένα μπράβο και για το Δήμο Καβάλας, όπου έχει δωρεάν ασύρματο δίκτυο internet στο κέντρο της Πόλης, το οποίο μου κράτησε παρέα την ώρα της αναμονής.






Μπορεί αυτό το post να σας φαίνεται "διαφημιστικό", και να σας πω κάτι; Ναι είναι! Κι αυτό γίνεται επί τούτου, μιας και πρέπει να διαφημίζουμε τους καλούς επαγγελματίες, την ευγένεια και τις "εξτρά" υπηρεσίες, που ειδικά όταν υπερβαίνουν τις στεγνές/συμβατικές υποχρεώσεις, κάνουν αυτούς που τις παρέχουν να ξεχωρίζουν από τη μάζα. Παναγιώτη, τα φιλιά μου στη Valeria!

3 comments:

Anonymous said...

Αγγελή συμφωνώ μαζί σου περί επαγγελματικότητας της Metro...δεν θα αναλύσω ιστορίες εδώ...και μην νομίσετε ότι στις γραμμές τους εντός Τουρκίας υπολείπονται ή είναι πιο καλοί...και εκεί επαγγελματίες!!!
Γιώργος (Αθήνα)

Stelios said...

Επειδή τους έχω δοκιμάσει και τους έχω συστήσει στο μπλογκ μας από πολύ νωρίς, έχω να πω ότι συμφωνώ απολύτως. Εξαιρετική η κίνησή τους να σε παραλαμβάνουν δωρεάν από το Οτογκάρ και να σε πηγαίνουν στο Ταξίμ ή όπου είναι ο προορισμός σου.

Stelios said...

Δες τώρα τί σκέφτηκα να σου ζητήσω να βρεις στην Πόλη: http://eistinpolin.wordpress.com/2009/09/23/appart/

Related Posts with Thumbnails