Ο Τίνος και τα Βατράχια

Σαν όνομα από παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά δε μοιάζει;

 

Οποία έκπληξις όμως, όταν σας πω ότι  το "Tinos & Frogs", είναι το ευφάνταστο (πόσο μ' αρέσει αυτή η λέξη, το έχετε ήδη καταλάβει) όνομα ενός νέου ρεμπέτικου σχήματος της Πόλης! Το όνομα του γκρουπ προκύπτει (πρέπει να το επαληθεύσω αυτό) από το χαϊδευτικό του ουτίστα Αυγουστίνου, που συναντήθηκε με τον Γάλλο (εξού και το Frogs) βιολιστή Ρουμπέν. Το σχήμα συμπληρώνουν, ο έτερος Έλλην Περικλής και ο (αν δεν κάνω λάθος) Ιταλός Alessandro. Ο Αυγουστίνος είναι ένα - σχετικά φρέσκο - μέλος της Ελληνικής παροικίας, που παίζει επίσης λάφτα (Πολίτικο λαούτο) και ο Ρουμπέν, γνωστός από τη συμμετοχή του στην ομάδα των Tatavla Keyfi.

 
Αύριο (δηλαδή την Πέμπτη 10 Ιούνη) θα παίξουν στο μπαράκι Kooperatif, πίσω ακριβώς από το Ağa Camii, του μοναδικού τζαμιού που βρίσκεται επί της Ιστικλάλ, λίγο πριν από το Ελληνικό Προξενείο. Όσοι πιστοί προσέλθετε για να ακούσετε τα κροάσματα..pardon, τα βιολιά και τα τραγούδια των Tinos & Frogs!

--------------

Αναλυτικά:
Αυγουστίνος Κοτρώνης - Ούτι, Λάφτα, Τραγούδι
Ruben Tennenbaum -Βιολί
Περικλής Βραχνός - Κιθάρα, Βιολί, Τραγούδι
Alessandro Puglia - Κρουστά

1 comment:

Angelis said...

Μπορεί να μην τα κατάφερα να πάω εκείνη την Πέμπτη, αλλά πήγα την επόμενη.

Μου άρεσαν πολύ τα παιδιά! Τι ρεμπέτικα, τι θρακιώτικα, τι βαλκανικά! Είχαν και μια σούπερ γκεστ, την Ευγενία από τα Άβδηρα Ξάνθης με την γκάιντα της! Γουάοοοο!!

Αυτήν την Τρίτη (29 Ιουνίου), θα παίξουν μόνο ρεμπέτικα/σμυρναίικα. Θα έχουν special guest από Ελλάδα, τον Ευγένιο Βούλγαρη, έναν εξαιρετικό μουσικό και τραγουδιστή.

Related Posts with Thumbnails