τεκνέ παρτισί

 Η Γκιουχέρ, ο Σονέρ κι ο Εμρέ είναι κι αυτοί διδυμάκια και έχουν τα γενέθλιά τους με διαφορά λίγων ημερών, στα μέσα Ιουνίου. Αποφάσισαν λοιπόν να σβήσουν τα κεράκια τους εν πλω,  σε μια κρουαζιέρα στο Βόσπορο, περικυκλωμένοι από φίλους, να τους παίρνει ολονών ο αγέρας τα μαλλιά.


Το να σβήσουν τα κεράκια, που λέει ο λόγος δηλαδή, αφού τούρτα δεν υπήρχε. Ούτε ποτά, ούτε μπουφές, ούτε κανά κέρασμα. Ούτε όμως και δώρα τους πήγαμε εμείς, πριτςς! Απλώς ο κάθε καλεσμένος, έπρεπε να φέρει μαζί του το πιοτό που αγαπά. Κάποιοι ήσαν πιο προνοητικοί και κουβάλησαν γαριδάκια και ξηροκάρπια. Στο τέλος δε, πληρώσαμε όλοι το μερτικό μας για το ναύλωμα του καϊκιού (τεκνέ).

  

Δεν ξέρω πως σας ακούγονται όλα αυτά, αλλά νομίζω ότι έτσι πρέπει να γίνονται πλέον τα καλέσματα. Μόνο για να δίνουν την ευκαιρία σε φίλους να βρίσκονται, σε αγνώστους να γνωρίζονται και να φλερτάρουν, και όλο μαζί το τουρλουμπούκι να χορεύει τρεκλίζοντας σε ωραία μέρη. Αυτό που θα θυμάσαι άλλωστε, δεν είναι ούτε το catering ως καλεσμένος, ούτε τα δώρα ως εορτάζων. Τη δροσιά του Βοσπόρου όμως, δεν θα την ξεχάσεις τουλάχιστον μέχρι τα επόμενα γενέθλια σου.


4 comments:

Moloch said...

Πω πω ζηλεψα τώρα!!! Είχα γενέθλια χθες και αν και πέρασα τέλεια, θέλω κι εγώ να τα γιορτάσω εν πλω στο Βόσπορο!!! Πολύχρονοι να είμαστε όλοι, διδυμάκια και καρκινάκια!

Στέλιος said...

"...διδυμάκια και έχουν τα γενέθλιά τους με διαφορά λίγων ημερών..." ???
Δηλ. πρώτα γεννήθηκε το ένα και μετά το άλλο? Και μετά από πόσες μέρες δηλαδή? Και την έγγυο την έιχανε τόσες μέρες στο χειρουργείο? Κάτι δεν μας λες καλαά...

japetus said...

Ενα παρόμοιο περιστατικό που μου φάνηκε (με τα δικά μας δεδομένα) περίεργο, ήταν ένα γαμήλιο γλέντι που ειχα προσκληθεί κάποτε, αλλά όλοι οι προσκεκλημένοι έπρεπε να πληρώσουν το ποσό που τους αναλογούσε για τα ναύλα και το φαγητό..
Στέλιο, στην τουρκία δεν είναι σαν την Ελλάδα οι γέννες, τσάκα τσάκα και αν συμβεί κάτι αμέσως καισαρική για να τελειώνουμε...
Σε φυσιολογικο τοκετο ειναι πολυ συχνο φαινομενο να γεννιουνται με διαφορα απο ώρες μεχρι και λίγες μέρες τα παιδιά..

Angelis said...

μάλλον πλάκα κάνετε κι οι δυο σας με τις γέννες ε;

Related Posts with Thumbnails