ντου γιου λαβ μι? / γες άι ντου!

Κάποιες στιγμές σαν κι αυτές, αισθάνομαι δικαιωμένος που τρώω τόσες ώρες για την ανάγνωση των μπλογκς που παρακολουθώ συστηματικά και ακόμα περισσότερες, στο κυνήγι νέων μπλογκς, με θέματα που είτε άπτονται των ενδιαφερόντων μου (βλ. Πόλη), είτε ό,τι άλλο μου κεντρίζει το ενδιαφέρον, μου μαθαίνει κάτι, με κάνει να σκεφτώ, να εκνευριστώ, να γελάσω.


Ένα τέτοιο μαργαριτάρι λοιπόν, αλίευσα στο ελληνικό μπλογκ Hermes the Dog. Ο καλός συνάδερφος Ερμής ανακάλυψε, ποιος ξέρει πώς, ένα αφοπλιστικά φαιδρό τραγούδι του Τούρκου τραγουδιστή Ümit Besen, το οποίο μας λέει είναι: "Πολύ καλό για να μην το μοιραστεί..." και ευτυχώς το κάνει! Τον Ümit Besen, τον έμαθα τις προάλλες εντελώς τυχαία, αλλά δεν θα σας αποκαλύψω το πώς, αυτό είναι μια άλλη ιστορία.


Το θέμα μας τώρα είναι, ότι ενώ τα τραγούδια του που έτυχε να ακούσω εγώ, ήταν βαρετά  και κλαψιάρικα, ο Ερμής έκανε διάνα με το: Ay Lav Yu (!!!!) Παιδιά, έπαθα την πλάκα μου! Στο ψάξιμο μου δε, φάνηκα εξτρίμλι λάκι (μπήκα στο κλίμα του Άι λαβ γιου βλέπετε!), πέφτοντας πάνω στο πιο χιλάριους βίντεο κλιπ, που ακόμα και ο Όμηρος Ευστρατιάδης θα ζήλευε! Τα λόγια είναι περιττά, απολαύστε το..

 

5 comments:

Crazy Tourists said...

Χαχα!! Τρελή έμπνευση αυτό το κλιπάκι!!

Τρελοτουρίστρια

Ερμής said...

Όχι παίζουμε!Το turkish cult ζει!Έχω θέσει όλους τους Τούρκους φίλους μου επι φυλακής για να μου στέλνουν τέτοια μαργαριτάρια! :D
Α ρε να μην στέλνουν τέτοια κομμάτια στην Eurovision!Δωδεκάρι δαγκωτό! :D

Neopolitis said...

gnwstos parakmiakos laikopop trasharis kallitexnis...
exw na sou proteinw kati akoma pio geloio...
begum ferhat guzel!!!
kai apo cult tourkiko kinimatografo des ton tourko superman...ta spaei!!!
optum!!!
:)

Γιαννης Χρ. said...

Πολυ καλο :))))

Unknown said...

Δε γέλασα απλά ... Έκλαψα από τα γέλια. Όταν ανακάλυψα αυτό το τραγούδι πριν ένα χρόνο νόμιζα ότι κάποιος μου κάνει πλάκα.

Related Posts with Thumbnails