η Λίλα, η Μαρία και η Meyra

Το post για το πρωινό στο Meyra Cafe επιμελήθηκε η Λίλα Π.
 
Το πρωινό που πήραμε εμείς λεγόταν Μeyra και έκανε 22 λίρες. Είχε και αρκετά άλλα, diet, αγγλικό, αυστριακό κλπ, επίσης είχε διάφορες ομελέτες και τοστ. Εμείς είχαμε πάρει και ένα τοστ με κασέρι και σουτζούκ, φαίνεται στην φωτό πάνω αριστερά (εκ των υστέρων, το βρήκαμε περιττό, γιατί το πρωινό ήταν υπεραρκετό για 2 άτομα, αλλά ως βόδια που είμαστε, το φάγαμε κι αυτό - πολύ νόστιμο!).


Λοιπόν, όπως θα δεις και στη φωτό είχε ντομάτα (ξεφλουδισμένη μάλιστα), αγγουράκι και πιπεριές, φέτα και σαλάμι, ελιές, πιπεριές Φλωρίνης, δύο είδη μαρμελάδας (μπορεί να ήταν και γλυκό του κουταλιού, φράουλα και μάλλον κυδώνι), καϊμάκι και βούτυρο, μερέντα και δύο αυγά (στο πρωινό τα έχει porched με σπαράγγια, αλλά εμείς ζητήσαμε και μας τα έφεραν τηγανητά).


Επίσης, είχε ένα πανεράκι με ψωμί (λευκή και μαύρη μπαγκέτα) και μας έφεραν και άλλο ένα πιατάκι με δυο τσουρεκοειδή - αυτά με το σουσάμι πάνω - ψωμάκια. Tο πρωινό συνοδευόταν από φρέσκο χυμό πορτοκάλι (προσωπικά όχι πολύ του γούστου μου γιατί είχε αρκετή πούλπα) και τσάι. Μαζί με το τοστ δώσαμε 32 λίρες σύνολο.

Σχόλιο δικό μου: Καλή χώνεψη Λιλάκι!

4 comments:

Lila said...

ε! αν ήξερα ότι θα δημοσιευθεί αυτούσιο, θα το είχα σουλουπώσει λίγο! σε τέτοιο blog δεν γίνεται να γράφουμε προχειρότητες:)

Angelis said...

Λιλάκι, ευχαριστώ και πάλι για το ρεπορτάζ:)

ποτέ δεν αλλάζω τίποτα στα ποστ που μου στέλνουν οι αναγνώστες. μόνο κανένα τόνο θα συμπληρώσω ή κάτι χοντρό που ξεχάστηκε.

φυσικά και δεν είναι προχειρότητα, σε καμιά περίπτωση. ίσα ίσα είναι πολύ ζωντανή η περιγραφή σου και έτσι άλλωστε θα τα είπες και στους φίλους σου όταν επέστρεψες στην Ελλάδα. Αυτό είναι το ζητούμενο, αυτό προσπαθώ να κάνω κι εγώ.

Μήπως να ξεκινούσες το Λίλα και η .. (συμπλήρωσε ότι ποθείς!);

Vam33 said...

Εδώ και ώρα ξεκοκαλίζω το όμορφο blog σου
Το ανακάλυψα στο plus και εγώ.Έχω πάει μια φορά στην Πόλη με τρένο από Θεσσαλονίκη http://www.lifoland.gr/blogs/u653/10957
Ήταν απίθανα .Εύχομαι να ξαναπάω.Και σε ζηλεύω
Καλησπέρες

Angelis said...

Vam33 γεια χαρά!

Με χαροποιεί που σου αρέσει το μπλογκ:)

Διάβασα το ποστ σου, από την επίσκεψη σου στην Πόλη, πολύ ωραίες οι πληροφορίες που δίνεις!

Να είσαι καλά:)

Related Posts with Thumbnails