ο κύκλος των χαμένων..λουκουμιών (το τρέιλερ)


Τις προάλλες σας μίλησα για τα QR codes και σας υποσχέθηκα εκπλήξεις. Για να σας δώσω ένα επιπλέον κίνητρο να το πάρετε ζεστά, τη σημερινή ανάρτηση δεν τη δημοσιεύω κανονικά, αλλά την έχω κρύψει μέσα στον παρακάτω τετράγωνο κώδικα. Το σλόγκαν πλέον είναι γνωστό: Ζήσε την Πόλη μ' ένα smartphone!


Σας θυμίζω ότι αφού εγκαταστήσετε την απαραίτητη εφαρμογή (διαβάστε το προηγούμενο ποστ) ξεκινήστε την, και

1. Στρέψτε την κάμερα(του κινητού) στο QR Code
2. Σκανάρετε (συνήθως αυτό γίνεται αυτόματα)
3. Στην οθόνη του κινητού σας εμφανίζεται η κωδικοποιημένη πληροφορία του QR Code

 


Οι αναγνώστες που διαθέτουν smartphones (android, iphone, windows mobile κτλ), είμαι σίγουρος ότι θα διαβάζουν ήδη το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΟΣΤΙΜΟ ποστ! Για όλους τους υπόλοιπους, δεν χάθηκε κι ο κόσμος. Τη Δευτέρα θα το αναρτήσω και κανονικά. Χεχεχεχε...το λουκούμι άργησε τρεις μέρες :)

Η Δευτέρα έφτασε και ο Αγγελής κρατάει το λόγο του! Φάτε λοκομούμια ψάρια λοιπόν!

4 comments:

mahler76 said...

θα περιμένω την Δευτέρα :)

Angelis said...

αμάμ βρε Mahler!

με κάνεις και νιώθω ενοχές έτσι που το λες:( εγώ για το καλό σας το κάνω, τα smartphones είναι πολύ χρήσιμα (ΟΧΙ, δεν τα παίρνω από τη Samsung για γκρίζα διαφήμιση!). αγόρασε ένα, δεν είναι και τόσο ακριβά δα.

αν όμως πέσεις να πεθάνεις που δεν θα δεις τα λουκούμια μέχρι τη Δευτέρα, να σου αποκρυπτογραφίσω τον κώδικα και σου στείλω το λινκ!

xx, θενκς που με διαβάζεις by the way:)

mahler76 said...

είχα μέχρι πρόπερσι το Νόκια 3310 το πρώτο μου κινητό για 8,5 χρόνια. Αν το τωρινό δεν χαλάσει δεν το αλλάζω με τίποτα. Δεν μου χρειάζεται smartphone βρε :)

mahler76 said...

αν πέσω ξερός μέχρι την Δευτέρα σέρβιρε τα στον καφέ μετά χαχαχαχαχαχαχα

Related Posts with Thumbnails