ο Αγγελής βγήκε στο κλαρί (της TV)


Καλό είναι το Skype όταν ζεις στην ξενιτιά, δε λέω. Μοιράζεσαι τα νέα σου με τους κολλητούς, για την υγεία σου/τους, τα επαγγελματικά, τις διαθέσεις, αν θα βολέψει να πάτε διακοπές μαζί και φυσικά τα γκομενικά (τιιιί χώρισες; καλέ, εσύ δεν ήσουνα ευτυχισμένος;;;;) Όμως, σαν τη ζωντανή επικοινωνία δεν υπάρχει. Γι' αυτό κι εγώ κουβαλήθηκα στην Ελλάδα! Είχα και αυτήν την πρόσκληση απ' το Escape, που ο δαίμονας του ηλεκτονικογραφείου δεν μας άφησε να τα πούμε σαν άνθρωποι! Το ραντεβού δόθηκε για το απόγευμα της Δευτέρας 27ης Ιουνίου στο στούντιο της εκπομπής. Έφτασα εγκαίρως, με την πιστή φίλη & ικανότατη μάνατζερ Αναστασία, η οποία ανέλαβε το ρόλο να με προστατεύσει στο ναρκοπέδιο της τελεόρασης. Πρώτο μέλημα της παραγωγής, ήταν να "μην γυαλίζω στον φακό" (Θεός φυλάξει!), και με το καλώς όρισες, η μακιγιέζ της εκπομπής με πέρασε ένα χεράκι σοβάντισμα.

how to make a gif

Περιμένοντας τη σειρά μου να μπουκάρω, το άγχος άρχισε να χτυπάει κόκκινο. Πιο έντονο κι από τις χτυπητές αποχρώσεις του πλατό. Η αντίστροφη μέτρηση για τα 10 λεπτά διασημότητας  άρχισε επιτέλους να μετράει. Ο Ηλίας με εκφωνεί, η βαριά πόρτα σηκώνεται, η μουσική δυναμώνει και περνώ επιτέλους στην άλλη πλευρά! Με ένα κουτί λοκούμια τριαντάφυλλο ανά χείρας - πώς αλλιώς; Πρώτη φορά με καλέσανε οι άνθρωποι στο σπίτι τους; Ααααα, όλα κι όλα, έτσι είμαστε μαθημένοι εμείς στην Πόλη!



Στην αρχή, όλο και πήγαινα να μπερδέψω τα λόγια μου, αλλά τα παιδιά φρόντισαν να με κάνουν να αισθανθώ άνετα. Δεν άργησε λοιπόν, ο δικός σου να αρχίσει να αγορεύει! Βασικά, όποτε αρχίζω να μιλώ για την Πόλη, δύσκολα βάζω γλώσσα μέσα.


Ο χρόνος στην τηλεόραση είναι αδυσώπητος, ερωτήσεις η μία πάνω στην άλλην, τα πλατιάσματα απαγορεύονται, οι συνεχείς διακοπές είναι ο κανόνας. Πάλι καλά είπαμε, που η ντόπα της Πόλης έκανε μια χαρά τη δουλειά της.


Δεν κατάλαβα πώς πέρασε ο χρόνος, ούτε αν μιλήσαμε 5 λεπτά, 10 ή μισή ώρα. Ήμουν αλλού εγώ. Όταν έφτασε η ώρα της αποφώνησης, αισθάνθηκα: φτουυυυ ξελεφτερία! Βγήκαμε φωτό με τα παιδιά: Τη Λάουρα, τη τσαχπίνα της παρέας, που έχει πλήρη συναίσθηση του πού βρίσκεται και δίνει την απαραίτητη νότα ελαφρότητας. Τον Ηλία, η εξυπνάδα του οποίου κάνει μπαμ, με τα καίρια σχόλια και τα αστεία του. Την Ανδρονίκη, την (πολύ πολύ) όμορφη, γλυκιά και ζεστή οικοδέσποινα. Τον Κωστή, τον γκατζετάκια της εκπομπής, που πόσο πολύ ζηλεύω που παίζει κάθε μέρα με τα πιο χάι τεκ παιχνίδια της αγοράς. Τον Νικόλα, που μου δίδαξε τις αργκό εκφράσεις για την παράγκα #2 του ελληνικού ποδοσφαίρου.


Τόσο ζεστή ήταν η φιλοξενία, που λίγο έλειψε να πάρω το θάρρος να κάνω ένα αφρόλουτρο και να ρίξω κι έναν υπνάκο, μετά το στρες του live. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά, τόσο τους παρουσιαστές, όσο και τον Πέτρο τον αρχισυντάκτη της εκπομπής, αλλά κυρίως την Κατερίνα και τη Λίνα οι οποίες αν και δεν φαίνονται στις κάμερες, δουλεύουν σκληρά πίσω από αυτές για να φαινόμαστε εμείς γυαλιστεροί. Άλλωστε, χωρίς αυτές δεν θα έβγαινα στο κλαρί της TV. Να μου είστε όλοι σας καλά, σας ευχαριστώ για την φιλοξενία! Ιδού και το βίντεο, να με συγχωρνάτε αλλά είναι γραμμένο με το κινητό από την τηλεόραση, κατά την επανάληψη της εκπομπής:


Ευχαριστώ κι όλους εσάς, για τα θερμά σας σχόλια. The show must go on!

9 comments:

Pela Farsiarotou, φιλολογος/καθηγητρια αγγλικων/ ειδικη παιδαγωγος said...

Βασικά γελάσαμε πολύ με όλο το blog!! ιδιαίτερα με τα "κεμπάπ στο τσουκάλι"!

Angelis said...

Ευχαριστώ κορίτσια!

Μμμμμμμμμ, "κεμπάπ στο μαγκάλι", εννοείτε μάλλον ε; Ήταν η έμπνευση μιας αναγνώστριας, η οποία μου άρεσε και την υιοθέτησα:)

Καλή αρχή σας εύχομαι για το νόστιμο μπλογκ σας!

mari beika said...

Σε είδα ήσουν πολύ καλός και γλυκός.
Εύχομαι και στην επόμενη δημοσιότητα με το καλό.
Χαιρετίσματα στην Πόλη.

ΤΙ ΧΑΜΠΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ; said...

ετσι μπραβο αγγελη μου.μ'αρεσε πολυ η συνεντευξη.θυμηθηκα την κουβεντουλα που ειχαμε και που συζητησαμε τους λογους που βρεθηκαμε σε τουτη εδω την πολη.Τιποτα δεν ειναι τυχαιο.συνεχισε ετσι.χαιρετισμους,θοδωρης

Pela Farsiarotou, φιλολογος/καθηγητρια αγγλικων/ ειδικη παιδαγωγος said...

ναι σωστά...κολλήσαμε στο κεμπάπ κ ξεχάσαμε το μαγκάλι!χαχαχα
Σε ευχαριστούμε για τις ευχές σου. Ελπίζουμε να έχει την επιτυχία που έχει κ το δικό σου!

Thanos Bolulu said...

Καλησπέρα Αγγελή,
λείπαμε διακοπές και τώρα μπόρεσα να δω το βιντεάκι απο το Esc. Ωραιά τα είπες και με έκανες να θέλω να έρθω πάλι. Ίσως τον δεκαπενταύγουστο να τα καταφέρουμε. Κανόνισε να έρθεις και Θεσσαλονίκη!
Καλό καλοκαίρι να έχεις.
Θάνος Bolulu

Georgia said...

Αγγελής and the City και ξερό ψωμί!

Angelis said...

Σας ευχαριστώ όλους σας πολύ πολύ!

ΥΓ: Γεωργία, αν υποψιαστώ ότι ακολουθείς τόσο καιρό άλλο μπλογκ..θα πεθααααάνω!
"ο Αγγελής και η Ιστάνμπουλ" λέγεται αυτό το μαγαζί:)

Sushi Recipes said...

Good reading youur post

Related Posts with Thumbnails