Vote for Angelis/Σταυρώστε με, σταυρώστε με!

This post has been translated into English, in order to give the necessary information on "How to vote Angelis' post?"
Με συγχωρείτε για την αγγλικούρα της κακιάς ώρας, αλλά τόσους αλλοδαπούς φίλους έχω, να μη τους βοηθήσω τους ανθρώπους, που τόσο θέλουν να με ψηφίσουν (όρεξη με είχαν!);



Sorry guys but the title of this post is reffered to a top quality greek song difficult to be translated.
Συγνώμη για τον δευτεροκλασάτο τίτλο, αλλά όντως έχω ανάγκη την ψήφο σας.



I have just been informed that my post Τουμπεκί ψιλοκομμένο (it's about water pipe smoking / written just in Greek / I'm bored to translate that too), has been nominated for the Βest Post Awards '09.
Μόλις με ενημέρωσαν πως το post μου Τουμπεκί ψιλοκομμένο, που ανήκει στην κατηγορία ναργιλές, προτάθηκε υποψήφιο στο διαγωνισμό Best Post Awards '09!






The process is described below:
Έχουμε και λέμε:

  • You follow that link (or http://www.bestpostawards.gr/Default.aspx) and there you choose the Travel category (in blue colors).
  • Επισκεπτόμαστε τη σελίδα του διαγωνισμού (ή http://www.bestpostawards.gr/Default.aspx) και επιλέγουμε την κατηγορία Travel/Ταξίδια.

  • Then you click on angelis' post with the weird name "Τουμπεκί ψιλοκομμένο" (its date is 4 Dec), and at the right side of the line appears the voting option "Ψήφισε εδώ" in a yellow background.
  • Εντοπίζουμε το post του Αγγελή: Τουμπεκί ψιλοκομμένο (με ημερομηνία 4 Δεκ), το κλικάρουμε και εμφανίζεται η επιλογή για την ψηφοφορία.


  • At first of course, you should activate a new account. This is a very simple task, don't worry. You just fill the blank cells (THE 3 AT THE BOTTOM) with your email address, and with a password you prefer (not necessarily your address' password). Don't forget to check the second of the two boxes (acceptance of the competition rules).
  • Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε αρχικά έναν λογαριασμό. Αυτό γίνεται πολύ απλά, μην αγχώνεστε. Δίνεις απλώς το email σου και ένα password της επιλογής σου.

  • Now check your inbox, a confirmation email should be already there. Check your spams, just in case. Follow the link "κάνε κλικ εδώ", it takes you back to the voting site. and Tatata! You've done it!
  • Τσεκάρεις στο inbox της ηλεκτρονικής διεύθυνσης που έδωσες, για το παρακάτω μήνυμα. Κάνεις κλικ και είσαι έτοιμος να με "μαυρίσεις"!


After this huge effort to show you the way of voting, DON'T even think about voting for someone else! However, you can suggest me to your friends as well (This is globally known as Greek Democracy, jajaja).
Κοιτάξτε κακομοίρηδες, μην πάτε και ψηφίσετε κανάν άλλον, μετά από τόσο κόπο που έκανα να σας τα κάνω λιανά! Τι θα λέγατε επίσης, να ψήσετε και φίλους σας να με ψηφίσουν;



I prefer not to translate this last paragraph, cause it will possibly make you change your mind on voting me:) No, I'm joking, you guys! I'm just wishing all the best to my dear competitors:)
Βοηθήστε με τώρα και ότι χρειαστείτε, θα είμαι δίπλα σας! Θα διορίσω τον γιο σας στην Τράπεζα και την κόρη σας στο ΙΚΑ. Ο κανακάρης σας δε, θα κάνει την στρατιωτική του θητεία ανάβοντας την καντήλα του Αϊ Γιώργη στο Λυκαβηττό..

35 comments:

Μαίρη Μπαχτσέ said...

εντάξει σε ψηφίσαμε........αναμένουμε διορισμό...

Angelis said...

Όπου θέλει η ψυχούλα σου θα σε βολέψω Μαιρούλα!

Όχι ως ρουσφέτι, αλλά επειδή είσαι ικανός και παραγωγικός άνθρωπος:)

Το ξέρεις ότι τα εννοώ, αλλά και μια άχρηστη να ήσουν, τα ίδια θα σου έλεγα για να μη χάσω την ψήφο σου.

Πως διαφθείρει τελικά, αυτή η φήμη..

αυτός που τρώει πρόβατα said...

σε ψήφισα - περιμένω το Λυκαβηττό τώρα και παρακαλώ κάρτα διαρκείας για το funicular μην την ρίξω και πουθενά αλλού

Unknown said...

Αντε, σε ψήφισε και η ομογένεια από την Αμερική.
Good luck!

Angelis said...

Euxaristw kaloi mou omogeneis!
Esas tha sas diorisw sto Great Law House of NY.

Rousfeti is international!
Rousfeti is the new black!

Anneta said...

Σε ψήφισα κι εσένα για το καλύτερο post, ψήφισα και τον Minimal για καλύτερο πρωτοεμφανιζόμενο στο Status, εμένα ποιος θα με ψηφίσει για καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη μάνα για το 2009? Ή εν πάση περιπτώσει, στους ήδη διορισμένους τι προσφέρεις κύριε? Θέλω κάτι να κερδίσω κι εγώ..

evan8ia said...

Se psifisa ki egw Aggeli! Den i3era oti exeis blog... 8a se diavazw. Filia

Angelis said...

Αννετάκι άκου:

Η μπεμπούλα σου είναι ήδη από τώρα εξασφαλισμένη! Κλίνει προς τα καλλιτεχνικά; Τα οικονομικά; Τις κατασκευές; Θα την χώσω στο αντίστοιχο Υπουργείο.

Για σας τους εργαζόμενους τώρα, θα σας βγάλω σε πρόωρη σύνταξη! Τι καλύτερο, από το να είσαι 35 χρονών και να πίνεις όλη μέρα ναργιλέ στο Κουλεντιμπί και να τρως σποράκια;

Και φυσικά ο καλός μας ο Monsieur Minimal, θα μας παίζει τις αιθέριες του μουσικές και θα μας ταξιδεύει!

Γιώργος said...

Θα διορίσω τον γιο σας στην Τράπεζα και την κόρη σας στο ΙΚΑ.

Δηλαδή Αγγελή μόνο έτσι τα φτιάχνεις; Αν θέλει ο γιος στο ΙΚΑ και η κόρη στην Τράπεζα; Για φρόντισε και για το αντίστροφο...Θα χρησιμοποιήσω κάθε e-mail μου για να σε πολυψηφίσω...1 ψήφος δεν φτάνει...τόσο ρουσφέτι πια! Έχω περιέργεια πόσους ψήφους θα τσιμπήσεις!!!

Angelis said...

Παιδί μου,

ότι θέλει ο πελάτης..ουππςςς μπερδεύτηκα! Ο πολίτης ήθελα να πω:)

Μέχρι και θάλασσα στη Σιάτιστα Κοζάνης θα πάω!

Ο κόσμος σταμάτησε να τρώει κουτόχορτο (κρίμα! Θα με βόλευε εν προκειμένω)

Lila said...

na sou pw...na enimerwseis gia ta apotelesmata...min mas faei i agwnia!!!! kali epivraveysi (tin epityxia tin exeis idi!)

Angelis said...

αυτός που τρώει πρόβατα
αυτός που τρώει πρόβατα
αυτός που τρώει πρόβατα
αυτός που τρώει πρόβατα

κάποιον μου θυμίζει:)

Imamis said...

Σε ψήφησα !
Αγγελής και τα λεμόνια μέσα .
Το Δημοσίας Τάξης είναι ότι πρέπει . Ξέρεις αυτό το παλιό όχι το καινούργιο το ΠΡΟΠΟ.

kiriakos & despina said...

ενταξει κυριε αγγελή σε ψηφίσαμε και εμεις. Δεν χρειαζόμαστε κανένα διορισμό οχι ότι θα μας κακόπεφτε...... αλλά προτιμούμε να συνεχίσεις να μας ταξιδεύεις στην Πόλη ΣΟΥ με τις εικόνες και τα κείμενα σου. να είσαι καλά.!

Joe said...

Well done Angelis! Kali epityxia!

Joe

Angelis said...

Ευχαριστώ παιδιά!

Βέβαια, άμα το λέγατε και στους φίλους σας, ακόμα πιο πολύ θα σας ευχαριστούσα!

Μα τι άπληστος και αχάριστος που είμαι, ε?

Anonymous said...

Έρε τι κάνουμε για τα σένα νε

Στέλιος said...

Συσσωμη η συντακτικη ομαδα του αδελφου μπλογκ ΄εις την πολιν΄ πηρε την αποφαση, σε εκτακτη γενικη συνελευση συντακτων και μετοχων, να σε ψηφισει αυθωρει και παραχρημα!

Angelis said...

Κάτι για χρήμα κατάλαβα & μ' άρεσε!

Θενκς αγαπητό μου Εις την Πόλιν!

Anonymous said...

wow.
einai to keimeno sou to kalytero?
3 fwtografies, 2 logia.

Des tis alles symmetoxes kai ase to spam. As kerdisei o kalyteros, etsi den einai?

Angelis said...

Μάστιγα αυτή η ανωνυμία των bloggers:)

Βρε Anonymous,
ξέχασες και tis 10 roufiksies:)

popikins said...

Σας ψήφισα κύριε Αγγελή μας και να ξέρετε ότι μεγάλη αμαρτία διέπραξα, καθώς απαρνήθηκα την στήριξη ψήφου στο post για την γεννετηρά μου, την Χίο.. Μεγάλη η χάρη σας κύριε, αλλά ας όψεται το γεγονός οτι το post σας ήταν πολύ καλογραμμένο... Συγχaρητήρια για το blog, μας φέρνεις την Πόλη στο γραφείο μας...

popikins said...

Όσο για το δικό μου ρουσφετάκι... ένα γλυκάκι απο το Saray θα ήταν ό,τι πρέπει... Στέλνω την διεύθυνση μου πάραυτα!

Angelis said...

Αγαπητέ/ή popikins μου,

Χειροποίητα γλυκάκια από τις μάνες των φίλων μου θα σας στείλω!

Σιγά μη σας ξεγελάσω με τα ετοιματζίδικα!

Anneta said...

Έχω να πω ότι πάλι έχω άποψη επί του θέματος -εγώ η ξερόλα- διότι αυτό το Saray το'βλεπα και το ξανάβλεπα στα σούρτα και στα φέρτα της Ιστικλάλ και ήταν φοβερός πειρασμός (παρόλο που πρώτη φορά έβλεπα κυριλέ μαγαζί με σιροπιαστά και δίπλα τους τον γύρο να γυρίζει) και δεν άντεξα παίρνοντας από ένα κουτί γλυκάκια για την οικογένεια στην επιστροφή. Όμως τελικά δεν άξιζε τον κόπο γιατί στερούνταν γεύσης και ποιότητας. Και να υπολογίζετε σε μένα σε ό,τι αφορά στα γλυκά διότι είμαι -ας πούμε- κόρη ζαχαροπλάστη :)

Γιώργος said...

Προς Αννέτα:
Νομίζω ότι το Σαράι αξίζει μόνο για τον κιουνεφέ του...αν δεν ξεχαστούν βέβαια και στον παραψήσουν-τηγανίσουν (μου έτυχε κι αυτό!)...καλύτερο δεν έχω γευτεί στην Πόλη, παρέα με καϊμάκι(από ζαχαροπλαστεία εκτός & εκτός Ιστικλάλ, σου λεω)...ισάξιο με τους γνήσιους κιουνεφέδες της Αντιόχειας εκεί στο νότο...την άλλη φορά να με θυμηθείς αγαπητή μου!
Ευχές,
Γιώργος

nek21 said...

σε ψηφησα ρε φιλαρακι.καλη επιτυχια.θα το διαδωσω σε ολους.α μια μεταθεσουλα στην πρεσβεια στην πολη παρακαλω.



Νεκταριος.

Anneta said...

Χα! Γιώργο, μία φορά κάτσαμε εκεί και επέλεξα κιουνεφέ με καϊμακι και τριμμένο φιστικάκι Αιγίνης από πάνω και ήταν όντως καλό! Και έκανα κι ολόκληρη ιστορία μήπως μπορώ να κουβαλήσω μερικά στην Ελλάδα αλλά δε μου έδιναν το μεταλλικό σκεύος και ναυάγησε το σχέδιο.. Όμως για την επιστροφή πήραμε κάτι άλλα κανταϊφια που η εμφάνιση δε συμβάδιζε με τη γεύση. Όμως νομίζω ότι είμαστε εντελώς εκτός θέματος του post. Αγγελή, καλή επιτυχία!

Angelis said...

@Nektarios

Νεκτάριε, είσαι εσύ που παίζαμε παιδιά στο χωριό;

@Anneta & Γιώργος

Παιδιά μου θέλω να εκφράσω και τη δική μου άποψη περί Saray & κιουνεφέ, όσο άσχετη κι αν είναι όντως, με το συγκεκριμένο post.

1ον: Το Saray το "χρησιμοποιώ" μόνο για να δείξω σε φίλους επισκέπτες τη μεγάλη γκάμα από τουρκικά γλυκά, που έχει στην βιτρίνα του. Επίσης, μένει ανοιχτό μέχρι τις 2 π.μ. και εξυπηρετεί περιπτώσεις βραδιάτικης λιγούρας. Κατά τα άλλα όμως, θεωρώ ότι είναι ένα fast food Πολίτικων γλυκών, λειτουργώντας διεκπαιρεωτικά, χωρίς μεράκι και καλή ποιότητα.

2ον: Ένα από τα καλύτερα κιουνεφέ, για το δικό μου τουλάχιστον ουρανίσκο, είναι του Sutis. Είναι το 3ο μαγαζί στα αριστερά καθώς αρχίζεις να κατεβαίνεις τον πεζόδρομο της Ιστικλάλ από την πλατεία Ταξίμ. Δοκιμάστε το την επόμενη φορά και δώστε μου feed back παρακαλώ.

nek21 said...

ναι ρε συ εγω ειμαι αυτος.

Angelis said...

Γεια σου ρε Νέκη,
παιδικέ μου φίλε αγαπημένε:)

Να ζήσουν τα Κουδούνια τα λεβέντικα!

nek21 said...

και απο τον αδερφο μου εχεις ψηφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφο

nek21 said...

να σαι καλα και να περνας καλα.μολις βρω χρονο θα ερθω να σε δω στην πολη.

Angelis said...

Από τον Φώτη ε?
Πωπώ, χρόνια έχω να τον δω!

Εγώ εδώ είμαι,
σας περιμένω όποτε το αποφασίσετε!

nek21 said...

ακριβως.εγω μαθαινω νεα σου απο τη νεκταρια.ειδα και φωτο απο την επισκεψη τους σε σενα.

Related Posts with Thumbnails