Τα παιδιά του Ταρλάμπασι

Τα παιδιά του Ταρλάμπασι..

..παίζουν ακόμα

gif maker

..βολτάρουν ακόμα



..χαμογελούν ακόμα


4 comments:

Γιώργος (Αθήνα) said...

Νομίζω σε αυτό το ποστ θα επιστρέφω σταθερά για να φτιάχνω διάθεση!!!
Φατσούλες σούπερ...και ας είναι φωνακλάδικα!!!

Anonymous said...

Γιώργο,
Τα παιδιά πρέπει να είναι φωνακλάδικα και φυσικά να μπορούν να παίζουν ανέμελα. Και πραγματικά οι φατσούλες τους με την αθωότητα τους μας φτιάχνουν την διάθεση και ξεσκονίζουν την ψυχή μας από την μαυρίλα που την καλύπτει. Μας προτρέπουν και μας ενδυναμώνουν να γίνουμε αντάξιοι τους.
Αγγελή
Σε ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες σου και για την ευαισθησία σου.
Ήταν η καλύτερη απάντηση σε μια ραδιοφωνική εκπομπή που άκουγα στο αυτοκίνητο λίγο πριν ανοίξω τον υπολογιστή. Ένας υπεύθυνος από την οργάνωση safer internet προέτρεπε μεταξύ άλλων τους δασκάλους να μην αναρτούν στο internet φωτογραφίες από σχολικές δραστηριότητες όπου φαίνονται και διακρίνονται τα πρόσωπα των παιδιών.
Αμάν πια, φτάνει η μίζερη υπερβολή, η καχυποψία και η στρεβλή σκέψη. Η εμμονή με το πολιτικώς ορθό και με τα κακώς εννοούμενα προσωπικά δεδομένα έχει καταντήσει η μεγαλύτερη ανωμαλία. Ως γνωστόν τα μεγαλύτερα εγκλήματα έγιναν εν ονόματι του Θεού. Τώρα βλέπουμε η μεγαλύτερη καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων να συντελείται εν ονόματι της ελευθερίας.
Συνέχισε να μας δείχνεις χαρούμενους ανθρώπους, μικρούς και μεγάλους. Η ανεμελιά και η ευτυχία είναι δικαίωμα και μακάριοι οι κατέχοντες.
Παν.Καπ.

Neopolitis said...

epaixa kai egw!!!
htan tromeri mera alla apo to paiximo skistike to tzin mou...
:S

Anneta said...

Πολύ τρυφερό το post σου. Και τα σχόλια που ακολούθησαν επίσης. Keep walking.

Related Posts with Thumbnails