κορίτσι στην Πόλη

Πέφτω, που λέτε, πάνω σ' ένα άρθρο για την Πόλη, πιο πολύ σαν φωναχτές σκέψεις μοιάζει. Με τις περισσότερες να συμφωνώ, ολονών να μου αρέσει ο τρόπος που αποτυπώνονται. Κοιτάζω να βρω, ποιός είν' Αυτός που με ξαφνιάζει τόσο ευχάριστα. Πέφτω έξω, δεν είν' Αυτός, είναι Αυτό! Εεε, ίσως πιο σωστά: Αυτή:))) Το Κορίτσι στην Πόλη!


Η περιέργεια μου όμως, δεν καλύπτεται (πολύ φυσικό, για όποιον με ξέρει) μόνο με το ευφάνταστο ψευδώνυμο. Θέλω να μάθω περισσότερα! Κάποια τηλέφωνα στους σωστούς ανθρώπους..και το μυστήριο λύνεται. Μαθαίνω πως η δημιουργική πένα, ανήκει στην Ελλαδίτισσα Ε.Σ. (θέλω να πάρω την άδεια της άξιας συναδέλφου, πριν δημοσιεύσω το όνομα της), τα άρθρα της οποίας δημοσιεύονται στην Ρωμαίικη εφημερίδα Απογευματινή, κάθε βδομάδα. Κατόπιν, ανεβαίνουν στο Facebook, στη σελίδα της.


Από τότε που την ανακάλυψα, και καφεδάκια ήπιαμε, και ρακί, και μπόλικο κους κους κάναμε. Της εύχομαι ατελείωτη έμπνευση για αστείρευτα γραψίματα και γιατί όχι...κι ένα Αγόρι από την Πόλη, μπας και την κρατήσει παντοτινά σ' Αυτήν, που τόσο αγαπά!

No comments:

Related Posts with Thumbnails