Να κάνουμε πους απς

Δεν υπάρχουν πολλά πάρκα στην Πόλη, ιδιαίτερα τα παραλιακά, που να μην έχουν όργανα γυμναστικής.




Οι μυϊκές διατάσεις, τα ανοίγματα, τα τραβήγματα, το ποδήλατο, τα βάρη κι άλλες fitness ταρζανιές, κάνουν καθημερινά νέους, γέρους και παιδιά, θείες με μαντίλες και θείους με μουστάκια να ιδροκοπούν (τα μοντέλα της ανάρτησης Ελένη & Γιάννης βέβαια, δεν ανήκουν σε καμιά από τις παραπάνω κατηγορίες).




Ειδικά τα πρωινά, εργαζόμενοι πριν καθίσουν μπρος στον υπολογιστή τους, νοικοκυρές πριν μαγειρέψουν τα πιλάφια τους και όλοι οι cool συνταξιούχοι, ανταλλάσσουν καλημέρες και συμβουλές για δυνατούς τρικέφαλους.

<span class=

Όσο λαϊκίστικο και χωρίς πρακτική ουσία (μπορεί και επικίνδυνο) κι αν το θεωρούν κάποιοι φίλοι, εγώ πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό, μόνο και μόνο που δίνει το ερέθισμα σε ανθρώπους που δεν θα ασχολούνταν διαφορετικά καθόλου με τη γυμναστική, πιθανότατα γιατί δεν έχουν τα χρήματα να γραφτούν σε ένα γυμναστήριο, να εντάξουν την φυσική άσκηση στην καθημερινότητά τους.

<span class=

Έλληνες φίλοι μου έχουν πει και το κορυφαίο ότι την επόμενη ημέρα που θα δημιουργούνταν τέτοια πάρκα στην Ελλάδα, θα τα βρίσκαμε σπασμένα από τους ιδιοκτήτες γυμναστηρίων. Χαχαχα! Και μιας και το θυμήθηκα:



6 comments:

Anonymous said...

Συμφωνώ απόλυτα σχετικά με το σπάσιμο των οργάνων.Αλλά θα τα εσπαγαν οχι μόνο οι ιδιοκτήτες και αλλά και διάφοροι αλλοι γενικώς. Δεν υπάρχει κανένας σεβασμός για τη δημόσια περιούσια στην Ελλάδα. Εδω βλέπουμε παιδικές χαρες ξεχαρβαλώμένες, πλατείες, παγκάκια κατεστραμένα.
Αστα να πάνε.

Στέλιος said...

Πολύ σωστά το θέτεις αγγελή. είναι μπροστά και σε αυτό το θέμα. στη θεσσαλονίκη ούτε παγκάκι να καθήσεις δε βρίσκεις...

Στέλιος said...

O Giannakis blepw prwtos prwtos sta organa...

Στέλιος said...

Aggeli pantws me oses koines fotos bgalame, oi anartiseis mas tha pigainoun mia'mia :) molis eixa kata nou na kanw mia omoia anartisi gia ta organa gimnastikis sta parka!

Angelis said...

@Pavlos

Χαράζουν όμως που και που και καμιά καρδούλα. Υπάρχουν και οι ρομαντικοί βάνδαλοι, μην τους ξεχνάς:)

@Στέλιος

α)Κι όμως, τα πάρκα της παραλίας (του Νερού, της Άμμου κτλ) είναι πολύ πολύ ωραία!
β)Αμέ, είναι πολύ της γυμναστικής!
γ)Ρίχτην!

Γιώργος (Αθήνα) said...

Εγώ πάντως παραπονέθηκα στον Στέλιο, γιατί δεν σε άφησε να τον φωτογραφήσεις πάνω σε κάνενα ελλειπτικό, σε κανέναν αεροπερπατητή...βαρυστομαχιές!

Related Posts with Thumbnails