Waikiki-Πρίγκηπος: σημειώσατε Χ

Με μεγάλη χαρά δέχτηκα την πρόσκληση της Ήβης να παρευρεθώ στη φωτογράφιση για τον κατάλογο Άνοιξη / Καλοκαίρι της Τουρκικής φίρμας ένδυσης LC Waikiki, που θα λάμβανε χώρα στο "σπιτάκι" της στην Πρίγκηπο.


Πολύ πριν φτάσουμε εμείς, οι φωτογράφοι, οι μακιγιέρ και οι στυλίστες ήδη είχαν αρχίσει να δουλεύουν πυρετωδώς για να ετοιμάσουν το shooting.






Το να βρίσκεσαι στα παρασκήνια σου αποκαλύπτει "μυστικά" για το πώς τα ρούχα δείχνουν τόσο εφαρμοστά και τέλεια πάνω στα μοντέλα, ενώ σε σένα φαίνονται σαν στραβοραμμένα τσουβάλια.




Ο Eric από τη Νέα Υόρκη αισθανόταν πολύ άνετος τόσο μπροστά στον φακό, όσο και με όλο αυτό το Τουρκομάνι και το Ελληνομάνι να τον πασπατεύει και να του ζητάει να παίρνει πόζες. Δυστυχώς, η μοντέλα που ταξίδευε μέσω Παρισίων για τη φωτογράφιση, αποκλείστηκε λόγω σφοδρών χιονοπτώσεων και θα έφτανε την επόμενη ημέρα:(



Οι διαφημιστές της LC Waikiki επιλέγοντας το ξύλινο κονάκι στο νησί, θέλησαν να δώσουν στη φωτογράφιση έναν αέρα κοσμοπολιτισμού και αποικιοκρατικής χλιδής. Νομίζω το αποτέλεσμα, μετά κι από το photoshop και όλες τις απαραίτητες επεξεργασίες θα τους δικαιώσει. Αναμένω με αγωνία να πιάσω στα χέρια μου τον κατάλογο και ίσως στην επόμενη φωτογράφιση, να με δείτε κι εμένα να ποζάρω όλο μυστήριο και εξωτισμό!


1 comment:

Anneta said...

Η φίρμα LC Waikiki σας ενημερώνει πως δε βγάζει ρούχα σε extra-extra small. Μπορείτε πάραυτα να απευθυνθείτε στο παιδικό τμήμα στον 2ο όροφο.

Related Posts with Thumbnails