Για τον παππού, τον Παντελή

Στείλατε email στο info@bestpostawards.gr για να εξασφαλίσετε προσκλήσεις για την Τελετή Απονομής των Best Post Awards 2009; Ραντεβού στις 9 Φλεβάρη!

Το post και οι carte postales στάλθηκαν από τον Παντελή Β.

Γεννήθηκα στην Νέα Ιωνία. Θετή μητέρα η Αθήνα, μας μάζεψε πριν πολλά χρόνια. Τώρα όμως είπα να ψάξω να βρω και βρήκα. Μητέρα μου είναι η Σμύρνη, πατέρας μου ο Βόσπορος. Λίγο πριν βγει στην Μαύρη Θάλασσα Μπουγιούκντερε και Γενί Μαχαλλέ.


Ξαδέλφια μου οι γλάροι, ανήψια τα ψαροκάικα με φορτωμένα δίκτυα. Εκεί που ξεκίνησαν όλα. Τώρα σας βρήκα και ξανά δεν σας αφήνω, ξέρω που κοιμάται η οικογένεια μου, ορφανός από πατρίδα δεν μένει κανείς.


Και την επόμενη φορά, θα κάτσω στο καφενείο δίπλα στους ψαράδες, ρακί να πιούμε, χαμσί να φάμε, με τις γάτες για τα παλιά, να πούμε. Όσα έφυγαν και δεν γυρίζουν και όσα θα έρθουν, τα ταξίδια και τα ηλιοβασιλέματα του Σεπτέμβρη. Στις ανηφόρες με τα ξύλινα σπίτια, θα σας ξαναβρώ. Στην πιο όμορφη γωνιά, της καρδιάς μας. Αγγελή σε ευχαριστώ για την βοήθεια σου. Πόλη μου, σου φιλώ τα χέρια.

2 comments:

Anonymous said...

buy phentermine buy phentermine from china - where to buy online phentermine 37.5mg

Anonymous said...

It's in fact very complex in this full of activity life to listen news on Television, therefore I just use internet for that purpose, and take the most up-to-date information.

Also visit my web blog ... body nutrition steroids

Related Posts with Thumbnails