Μια σταλίτσα μαγαζάκι, αλλά τόσο ιδιαίτερο και μερακλίδικο. Ο Ισμαήλ με τη γυναίκα του ψήνουν και τηγανίζουν ότι φρέσκο βρίσκουν καθημερινά στην ιχθυόσκαλα του Κουμ Καπί. Ο κατάλογος του εστιατορίου είναι γεμάτος με ψαρολιχουδιές, αλλά κάθε μέρα οι τιμές αλλάζουν ανάλογα με την εποχικότητα και τις ψαριές.
Ωραία γκουρμεδιά, την οποία γεύτηκα είναι το balik durum, ένα τυλιχτό σε λεπτή πιτούλα σάντουιτς με ψάρι και καραμελωμένο κρεμμύδι. Επίσης η ψαρόσουπα με αλεσμένα ζαρζαβατικά και κομματάκια ψαριού, είναι ότι πρέπει για το στομάχι κάθε οδοιπόρου.
No comments:
Post a Comment