Το αφεντικό τρελάθηκε!

Στείλατε email στο info@bestpostawards.gr για να εξασφαλίσετε προσκλήσεις για την Τελετή Απονομής των Best Post Awards 2009; Ραντεβού στις 9 Φλεβάρη!

Για να απαντήσω σε παράπονα αναγνωστών, που ενώ έστειλαν email στα βραβεία Best Post Awards 2009, για να κερδίσουν μια πρόσκληση για την τελετή απονομής, δεν πήραν απάντηση, όπως επίσης και για να δώσω μια δεύτερη ευκαιρία σε όλους αυτούς που τεμπέλιασαν και δεν έστειλαν κανένα email πουθενά (!), έχω ένα δωράκι να σας κάνω.


Οι πρώτοι 3 αναγνώστες που θα στείλουν comment στην παρούσα ανάρτηση θα κερδίσουν από ένα pass που θα ισχύει για ΕΝΑ άτομο. ΜΟΝΟ για ΕΝΑ επαναλαμβάνω!



Οι συγκεκριμένη "χορηγία" πραγματοποιείται χάρη στην καλοσύνη κάποιων αναγνωστών, οι οποίοι ενώ ήταν προνοητικοί και έδρασαν άμεσα, τελικά δεν θα καταφέρουν να παραστούν στην τελετή. Ακόμα κλαίνε οι καημένοι που θα χάσουν αυτό το νταβαντούρι :((( ))): Αλλά έτσι δεν είναι η ζωή δυστυχώς (ή ευτυχώς); Άλλος κλαίει τη μια στιγμή, άλλος γελάει και μετά από λίγο έρχεται τούμπα. Τι τα θες, τι τα ζητάς!

No comments:

Related Posts with Thumbnails