Ταταύλα Κεϊφί, μας είχαν λείψει

Άντε βρε παιδιά! Μαύρα μάτια κάναμε να σας δούμε επί σκηνής & μαύρα αυτιά να ακούσουμε τις ρεμπέτικες πενιές σας! Μετά από ένα θερινό διάλειμμα και κάποιες αλλαγές στη σύνθεση της ομάδας, οι Ταταύλα επέστρεψαν δριμύτεροι, "ξεσηκώνοντας κοινό και κριτικούς", όπως θα έλεγε και ο Παναγιώτης Τιμογιαννάκης!



Η σύνθεση του γκρουπ είναι η εξής:
Alper Tekin: Τραγούδι
Mamed Dzhafarov: Ακορντεόν
Χάρης Ρήγας: Μπουζούκι, Μπαγλαμαδάκι
Ceyhun Kaya: Κιθάρα, Μπουζούκι, Κλαρινέτο, Νταρμπούκα




Το πιστεύετε ότι πολλούς από τους σημερινούς μου φίλους τους γνώρισα σε βραδιά των παιδιών; Ή με κάποιους άλλους σφυρηλατήθηκε η σχέση μας χορεύοντας και τραγουδώντας μαζί; Υπάρχει και μια άλλη κατηγορία ατόμων (είναι πολλοί οι πιστοί φίλοι του γκρουπ), με τους οποίους βλεπόμαστε μόνο αυτές τις βραδιές και μετά χανόμαστε στον ωκεανό της Πόλης. Όπως και να 'χει πάντως, όποτε πιάνουν τα παιδιά τα όργανα, το κέφι ξεχειλίζει, αισθάνεσαι πότε χαρά, πότε μια γλυκιά μελαγχολία, που τη μοιράζεσαι με το διπλανό σου, όποιος κι αν είναι αυτός..



Η στέγη που φιλοξενεί τα παιδιά είναι το Badehane του Τουνέλ (στο τέρμα της Ιστικλάλ) και οι εμφανίσεις γίνονται κάθε Τρίτη, γύρω στις 22:00. Μάλλον όμως θα εμφανίζονται και αλλού, θα σας ενημερώσω άμεσα. Μακάρι στην επόμενη επίσκεψη σας να τους πετύχετε κι εσείς, για να δείτε και ν΄ακούσετε μόνοι σας ότι δεν υπερβάλλω καθόλου για το κέφι που σκορπούν. Άλλωστε το λέει και το όνομα τους!




Κάποιες φωτό τις έκλεψα από τη σελίδα τους στο Facebook.


6 comments:

Στέλιος said...

Κρίμα που δεν μπορέσαμε να τους δούμε στις 10/9, όταν ήμασταν στην Πόλη, αφού δεν εμφανίζονταν ακόμη τότε. Πάντως, ο Χάρης, που του μίλησα, μου φάνηκε εξαιρετικά ευγενικό παιδί.

ΥΓ.: Αχ Αγγελάκο καλά που τελείωσαν οι εκλογές για να ασχοληθώ λιγάκι με το μπλογκ. Ισως βρεθώ εκεί πάλι για ένα 24ωρο μόνο, θα σε ενημερώσω.

Angelis said...

Έχεις δίκιο Στέλιο, όλοι τους είναι καλά παιδιά. Ο Χάρης δε, είναι και γείτονας.

ΥΓ: Έλα, Έλα ! !

Imamis said...

Αγγελή μπορείς να μας βάλεις λίγο στο κλίμα με την αλλαγή των οργάνων ;

Η προσθήκη του ακορντεόν έκανε το σχήμα να παίξει ακόμα πιο κοντά στο Ρεμπέτικο ; (Θυμάμαι τον Απρίλιο που τους άκουσα παίζανε αρκετά 'έθνικ εκτελέσεις του Ρεμπέτικου) .

Για οι εκτελέσεις πως ήτανε ;

Υ.Γ.: Μην με βρίσεις .

Imamis said...

* Για πες ήθελα να γράψω
Συγνώμη .

Angelis said...

Γιατί να σε βρίσω βρε Ιμάμη (άντε από κει βρε παλιόμ...α!).

Τόσο η μουσική, όσο και η φωνή (του Alper) ακούγεται όπως ξέρουμε το ρεμπέτικο. Βέβαια εσύ ως ειδήμων, θα μπορούσες να αναλύσεις καλύτερα την εκτέλεση των τραγουδιών.

Ήθελα κι εγώ να ρωτήσω τα παιδιά, για τι είδους αλλαγές έφερε η ανασύσταση της ομάδας.

Θα σε ενημερώσω.

Imamis said...

Θα με κάνεις να έρθω πάλι στην Πόλη !

Και δεν θέλω καθόλου . Λέμε τώρα .

Related Posts with Thumbnails